אורז כרובית

20 דקות

קל

4

תוספת נייטרלית שסופגת טעמים ומתאימה לשידוך לקציצות ברוטב ודגים.

תוספת נייטרלית שסופגת טעמים ומתאימה לשידוך לקציצות ברוטב ודגים.

קלה להכנה, ונוחה להקפאה במנות מוכנות מראש.

רכיבים

  • כרובית אחת
  • 5 כפות שמן זית
  • תבלינים שאוהבים (מלח, פלפל, אבקת שום, פטרוזיליה)

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הכרובית הטריה דק בסכין או טוחנים קלות במעבד מזון.
  2. מחממים מחבת עם שמן זית
  3. מוסיפים למחבת את הכרובית והתבלינים עד שמשחים, כ 5-8 דקות.

ערכים תזונתיים למנה

186
קלוריות
2.8
חלבון
17.3
שומן
4.35
פחמימות נטו
Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
דינה סוריזון
אריה

אורז כרובית

אורז כרובית נפלאה
מחפשת את המרקם הזה זה שיתן לי את התחושה הזו של אורז לצד האוכל והתוספות ..
וזה זה פשוט זה …
טעים
ויחד עם אוכל נלווה זה נפלא

7 חודשים ago

ביקורת על אורז כרובית.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

רולדת ספוג

רולדת ספוג הוא מתכון דל מאוד בפחמימות, ועדיין מתוק וחגיגי.

סלט חלומי

סלט מוקפץ, חורפי ומנחם. כייפי לאירוח אבל גם ליומיום.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות