ברוקולי מוקפץ בסגנון אסייתי

חצי שעה

בינוני

שלוש מנות

תבשיל משפחתי משביע של טופו וברוקולי בחלב קוקוס.

תבשיל משפחתי משביע של טופו וברוקולי בקרם קוקוס

רכיבים

  • 400 גרם ברוקולי מפורק לפלחים
  • 300 גרם טופו במרקם קשה 
  • מעט פרוסות צ’ילי לחריפות (אופציה)
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות שמן (זית / MCT)
  • חצי כוס קרם קוקוס
  • רבע כוס מים
  • תבלינים לפי טעם (מלח, פלפל, אבקת שום וכוסברה למי שאוהב)

הוראות הכנה

  1. חולטים את פרחי הברוקולי בסיר עם מים רותחים במשך 7 דקות עם שמתחילים להתרכך, מוציאים למסננת.
  2. חותכים את הטופו לקוביות ומייבשים על נייר מגבת לספיחת לחות.
  3. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן (שמן זית או MCT), מטגנים את הטופו מכל הצדדים ומוציאים לצלחת.
  4. מכניסים למחבת את הברוקולי, פרוסות שום וצ’ילי. מוסיפים כף שמן ומטגנים 5 דקות.
  5. מוסיפים קרם קוקוס ומים
  6. מוסיפים תבלינים וסוגרים עם מכסה לכ 5-7 דקות בישול נוספות.
  7. מכניסים את חתיכות הטופו ומבשלים לעוד 5 דקות על אש נמוכה.

ערכים תזונתיים למנה

405
קלוריות
21.9
חלבון
31.5
שומן
8.4
פחמימות נטו

ביקורת על ברוקולי מוקפץ בסגנון אסייתי.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

כדורי גבינה

כדורי גבינה קלילים, כייפים לאירוח ולחגים. ניתנים לטיגון וגם לאפיה.

טטאקי דג

מנת מסעדה אסייתית, כייפית וקלילה של דג צרוב.

חומוס קטוגני

חומוס קטוגני, הכי קרוב לחומוס מקטניות ומתאים לניגוב ואכילה בכפית.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות