קרפ קטוגני, מושלם, טעים שיכול להיות בסיס לקינוח או ארוחה.
הרצון לקרפ הוא טעם עבר לפני התוזנה הקטוגנית כבסיס לבלינצ’ס עם מילוי גבינות מתקתק.
אני זוכר תקופה של ילדות שהייתי מזמין בלינצ’ס מתוק במסעדת יטבתה. עבר הרבה זמן מאז.
מדי פעם הייתי קונה בלינצ’ס – לפני התקופה הקטוגנית שלי.
לאחר תקופה ארוכה בתזונה הקטוגנית החלטתי לנסות להכין קרפ. וואלה הופתעתי לטובה ואני משתף את זה אתכם.
המתכון הוא קליל ותואם לתזונה קטוגנית, דלת פחמימה ולסוכרתיים (או בעצם כל מי שרומה לאכול בריא)
מכיוון שהקרפ חלבי אינני מציע אותו במילוי של בשר (שומר כשרות) אבל יחד עם זאת זה בהחלט אפשרי.
ביקורת על קרפ קטוגני.