פטריות ממולאות פסטו וטופו

עשרים דקות

קל

2

מנה טעימה ומשביעה, מגוונת את התפריט וכיפית לאירוח ונשנוש.

מנה טעימה ומשביעה, כיפית לאירוח ולנשנוש. מתאימה לצמחונית וטבעונים.

רכיבים

  • 6 יחידות פטריות פורטבלו 
  • 150 גרם טופו מרקם קשה (עדיף משק ווילר – חצי חבילה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפיות ממרח פסטו מוכן
  • 30 גרם אגוז מלך קצוץ
  • תבלינים שאוהבים (מלח, פלפל, אבקת שום)

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות
  2. מסירים את הרגליים מהפטריות ומניחים הפוכות על נייר אפיה.
  3. קוצצים את גבעולי הפטריות ומקפיצים במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים קוביות קטנות של טופו ואגוזים קצוצים.
  4. מצננים את התערובת כמה דקות.
  5. בכל פטריה מניחים חצי כפית פסטו וממלאים בתערובת המבושלת.
  6. אפשר לקשט בשברי אגוזים
  7. מכניסים לאפיה בתנור ל10 דקות.

ערכים תזונתיים למנה

423
קלוריות
20.6
חלבון
33.7
שומן
9.3
פחמימות נטו

ביקורת על פטריות ממולאות פסטו וטופו.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

אמפנדס

כיסוני בצק עשויים בצק גבינות ובמילוי גבינה שניתן להכין מראש ולהקפיא.

סלט חלומי

סלט מוקפץ, חורפי ומנחם. כייפי לאירוח אבל גם ליומיום.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות