קרם ברולה קטוגני

שעה

בינוני

8 מנות

קינוח שהוא קר וחם, מתוק ואי אפשר לדעת שהוא בכלל ללא סוכר.

קינוח שהוא קר וחם, מתוק ואי אפשר לדעת שהוא בכלל ללא סוכר

אפשר להכין יום קודם ולשמור במקפיא. קל וממכר!

רכיבים

  • שישה חלמונים 
  • 500 גרם שמנת לקצפת 38% שומן
  • כפית מחית וניל
  • חצי כוס סויטאנגו
  • 2 כפות אבקת סוכר סויוטאנגו לפיזור
  • אוכמניות, פטל, תות או שקדים פרוסים לקישוט
  • גיוון- כפית חמאת אגוזי לוז.

הוראות הכנה

  1. במיקסר עם וו הקצפה מערבלים חלמונים ומוסיפים מחית וניל וסויטאנגו.
  2. במידה ומוסיפית חמאת אגוז ניתן להוסיף בשלב זה.
  3. מרתיחים שמנת על אש נמוכה.
  4. מוסיפים את השמנת הרותחת למיקסר בזרם דק ואיטי, תוך כדי ערבול (כדי שלא תווצר חביתה).
  5. מוזגים את הבלילה לתבניות.
  6. אופים למשך 35 דקות על חום של 150 מעלות.
  7. להכניס למקפיא להתייצבות וקירור ללילה, ולכל הפחות ל-3 שעות.
  8. לפני ההגשה מפזרים מעט סויטנגו וצורבים בעזרת מבער יד או בתנור על גריל עליון.
  9. מגישים עם פרי או שקדים פרוסים.

ערכים תזונתיים ללא תוספות

ערכים תזונתיים למנה

269
קלוריות
3.5
חלבון
27.3
שומן
2
פחמימות נטו

ביקורת על קרם ברולה קטוגני.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

אורז כרובית

תוספת נייטרלית שסופגת טעמים ומתאימה לשידוך לקציצות ברוטב ודגים.

אמפנדס

כיסוני בצק עשויים בצק גבינות ובמילוי גבינה שניתן להכין מראש ולהקפיא.

פקאן מסוכר

פקאן מסוכר

פקאן מסוכר מותאם לתזונה קטוגנית, דלת פחמימה ולסוכרתיים. כמה דקות עבודה והכל מוכן וטעים. רק לא להתמכר ולאכול הכל.

כדורי גבינה

כדורי גבינה קלילים, כייפים לאירוח ולחגים. ניתנים לטיגון וגם לאפיה.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות