פשטידת מעקודה קטוגנית – איך זה התחיל?
בימים שלי לפני התזונה הקטגנית, בימים שאשתי מבשלת לשבת הייתי מקבל פיתה מושלמת של חומוס, שניצל, מטבוחה ופשטידת מעקודה. פיתה שבזמנו היתה מבחינתי אלוהית.
מאז שנכנסתי לתזונה הקטוגנית הפשטידות שהייתי מכין היו חלביות. לא חיפשתי פשטידות ירק.
פשטידת מעקודה היא פשטידה מרוקאית מבוססת על תפוחי אדמה, גזר, בייצים (אפשר גם אפונה ועוד). רוב המרכיבים הם לא שייכים לתזונה הקטוגנית.
בפרץ של מחשבה עלה לי רעיון בוא ניקח את הפשטידה נהפוך אותה לקטוגנית וכדי שיהיה לך מספיק חלבון ושומן נוסיף בשר שמנוני. כך נולדה פשטידה מעקודה קטוגנית.
ביקורת על פשטידת מעקודה קטוגנית.