לחם עוף

15

בינוני

12 פרוסות

לחם דל בפחמימות ועשוי 4 מרכיבים בלבד, כשהרכיב העיקרי בו הוא עוף.
אפשר להכין לחמים ולחמניות קטוגנים, ההבדלים ביניהם הם חומרי הגלם, הערכים התזונתיים ועוד.

לחם עוף מכיל את כמות הפחמימות הנמוכה ביותר שקיימת והוא לחם ששונה בתפיסה משאר הלחמים – המרכיב העיקרי בו הוא בשר.

הטעם של הבשר במאפה יחסית ניטרלי והוא פשוט להכנה, עשוי 4 מרכיבים בלבד וניתן לגוון בתוספות שלו.

להכנה נבחר אצל הקצב חזה או פילה עוף.

הטעם מפתיע לטובה. הלחם מספק כמות יפה של חלבונים וכדי להעשיר את המנה ניתן להוסיף לצלחת שומן.

רכיבים

  • 300 גרם חזה / פילה עוף (ניתן להחליף את בשר העוף בנתחי בקר אבל הטעם דומיננטי יותר)
  • חמש בייצים מידה L
  • כפית אבקת אפיה
  • שתי כפות חומץ תפוחים.
  • תבלינים שאוהבים (אופציה)
  • זיתים / פקאן (אופציה)

הוראות הכנה

  1. מכניסים את הבשר חתוך לקוביות לתנור על גריל ומבשלים אותו ללא תבלינים או שמן עד שהוא מקבל צבע לבן, מוציאים ומצננים.
  2. טוחנים במעבד מזון: קוביות הבשר לאחר צינון, ביצים, אבקת אפיה, תבלינים.
  3. מוסיפים חומץ התפוחים וממשיכים את הערבול דקה נוספת.
  4. מכניסים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת.
  5. ניתן להוסיף זיתים חתוכים / שברי פקאן / תבלינים לתוך הלחם.
  6. מכניסים לאפיה לכ 50-60 דקות, תלוי בתנור. הלחם מוכן כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא יבש.
  7. מוציאים את הלחם ומצננים להתייצבות לפי שפורסים.

ערכים תזונתיים למנה

66.8
קלוריות
8.8
חלבון
3.125
שומן
0.4
פחמימות נטו
אלון
אריה

מה החום בתנור?

10 חודשים ago

ג 180

7 חודשים ago

ביקורת על לחם עוף.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

קבב ביתי

קבב קטוגני, מתאים ואהוב על כולם, מתאים למנגל ולבישול בייתי.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות