פקאן מסוכר

10 דקות

קל

3

פקאן מסוכר מותאם לתזונה קטוגנית, דלת פחמימה ולסוכרתיים. כמה דקות עבודה והכל מוכן וטעים. רק לא להתמכר ולאכול הכל.
פקאן מסוכר

פקאן מסוכר – זהירות לא להתמכר….

לפני שהתחלתי את התזונה הקטוגנית, אחת מההנאות שלי בחנות לפיצוחים הוא לקנות פקאן מסוכר. הייתי קונה קופסא יפה כזאת אבל עד שהייתי מגיע לאותו היא כנראה היתה נגמרת.

הפעם לקחתי את המתכון הזה לכיוון קטוגני שיתאים גם לתזונה דלת פחמימה ולסוכרתיים. רק שימו לב לא להגזים.
הרי בכל זה זה ים שומן.

רכיבים

  • 100 גרם פקאן
  • 4 כפות שמן קוקוס (במידת הצורך ניתן להוסיף)
  • 2 כפות ממתיק – אריתריתול, סוויטנגו

הוראות הכנה

  1. את הפקאנים מכניסים למקפיא כחצי שעה לפני הכנה.
  2. במחבת שמים את השמן קוקוס ואת הממתיק ומערבבים.
  3. להוסיף את הפקאנים ולערבב 4-5 דקות.
  4. מורידים את הפקאנים מהאש ומפרידים אותם (כדי שלא ידבקו). לתת להתקרר לפני שאוכלים.

ערכים תזונתיים למנה

392
קלוריות
3.1
חלבון
42
שומן
1.4
פחמימות נטו
Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
דינה סוריזון
אריה

פקאן מסוכר נפלא

אני כלכך אוהבת את הפקאנים המסוכרים
וזה כלכך דומה וטעים
קשה מאד להפסיק מרוב טעים

7 חודשים ago

ביקורת על פקאן מסוכר.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

חומוס קטוגני

חומוס קטוגני, הכי קרוב לחומוס מקטניות ומתאים לניגוב ואכילה בכפית.

אסאדו

אסאדו, הנתח השומני המושלם ואחד החלקים המשביעים ביותר.

טטאקי דג

מנת מסעדה אסייתית, כייפית וקלילה של דג צרוב.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות