טטאקי דג

10 דקות

קל

2

מנת מסעדה אסייתית, כייפית וקלילה של דג צרוב.

מנת מסעדה אסייתית, כייפית וקלילה של דג טרי צרוב על המחבת ופרוס, שמכינים בשניה ואוכלים ישר.

רצוי לשדך לסלט עלים או סביצ’ה.

רכיבים

  • 250 גרם דג טרי, עדיף טונה או סלמון, לבקש מהקצב נתח מרובע.
  • כף שומשום שחור וכף שומשום לבן
  • 4 כפות שמן זית
  • אפשר קצת אבקת צ’ילי.
  • עלים ירוקים שאוהבים.

הוראות הכנה

  1. מערבבים בצלחת את שני סוגי השומשום
  2. מוזגים לצלחת אחרת שמן זית ומניחים בה את נתח הדג. מצפים את הדג טוב בשמן בכל הצדדים.
  3. מעבירים את הנתח המשומן לשומשום ועוטפים את הנתח מכל צדדיו.
  4. מחממים מחבת עם שמן זית
  5. כשהמחבת לוהטת צורבים את הדג מארבעת צדדיו, דקה- שתיים מכל צד רק לצריבה קלה.
  6. מורידים מהאש, םורסים לפרוסות שוות ומגישים עם מעט ירק ירוק וזילוף שמן זית.

ערכים תזונתיים למנה

544
קלוריות
27
חלבון
48.6
שומן
1
פחמימות נטו
Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
דינה סוריזון
אריה

טטאקי דג

אני אוהבת דגים
וזה כלכך טעיםםם
מנה קלילה טעימה
כיף גדול לאכול ממנה
ממליצה ממש

7 חודשים ago

ביקורת על טטאקי דג.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

חומוס קטוגני

חומוס קטוגני, הכי קרוב לחומוס מקטניות ומתאים לניגוב ואכילה בכפית.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות