שווארמה פרגית

שעה

קל

5

קל וכייפי ולהכין לכל המשפחה שווארמה בבית מפרוסות פרגית מתובלות ואפויות.

שווארמה היא אחד המאכלים שנחמד לאכול בחוץ בתזונה הקטוגנית, אבל גם קל וכייפי להכין בבית.

מומלץ לבקש מהקצב מראש לפרוס את הפרגית גם שכל מה שנשאר הוא לתבל ולאפות.

התבלינים הם המלצה, אבל אפשר ומומלץ לגוון לפי העדפה.

רכיבים

  • שמן זית- חצי כוס
  • סטייק פרגית ללא עצם, 1 קילוגרם ( כ8 פרוסות)
  • בהרט, כף.
  • כמון, כפית.
  • פפריקה מתוקה, כפית.
  • כורכום, חצי כפית.
  • מלח הימלאיה, כפית.
  • פלפל שחור, כפית.
  • מי שאוהב, אפשר להוסיף מעט צ’ילי לחריפות.

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את שמן הזית והתבלינים, מכניסים את הפרגיות ומעסים לתוכן את תערובת התבלינים.
  2. סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
  3. שמים נייר אפיה או נייר כסף בתבנית אינגליש קייק ומצמידים את הפרגיות אחת לשניה. שופכים את יתרת תערובת התבלינים על הפרגיות.
  4. צולים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  5. לצנן ולפרוס לשווארמה.
  6. להגיש לצד חומוס קטוגני, סלט ירקות, לאפה קיטונגית או כמנה עיקירת לצד תוספת.

 

ערכים תזונתיים למנה

531
קלוריות
55.4
חלבון
34.3
שומן
0.8
פחמימות נטו
Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
דינה סוריזון
אריה

שווארמה יאמי

שווארמה זה מאכל שאני מאד אוהבת
יוצא פגז טעים
כל בני משפחתי נהנים ממנה
ומבקשים שאכין שוב
סלט טוב טחינהטובה .. אש🥰🥰

7 חודשים ago

ביקורת על שווארמה פרגית.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות