בחוץ עוגת טורט ספוג, בפנים מגולגלת קצפת. תוסיפו פירות ושקדים, וקיבלתם רולדה זריזה עם טעמים חזקים של נוסלגיה.
רולדת ספוג נפלאה ממולאת בקצפת ונילית שכולם אוהבים, משדכים לה תותים חתוכים ואוכמניות טריות, מקשטים בפרוסות שקדים קלויות או טבעיות. נהנים מעוגה נפלאה שעדיין מתאימה לכללי התזונה הקיטוגנית וגם מהמחמאות של כל מי שלא מאמין שככה אוכלים קיטו. כשרוצים לגוון אפשר בקלות להחליף את מילוי הוניל לשוקו בהמרה לפודינג שוקולד סוויטנגו ולזרוע מעל גרידי שוקולד מריר 90%.
מאפשרים לעצמנו ממנה מתוקה ומפנקת לצד הקפה בשבת עם מתכון חגיגי ודל מאוד בפחמימות.
ממתכון זה יוצאת רולדה אחת גדולה, שפורסים ל10-12 פרוסות. שומרים בקירור.
ביקורת על רולדת ספוג.