אחד המוצרים שנמצא כמעט בכל מנגל הוא הקבב. שילוב של בשר טחון עם תבלינים חיים ו/או ייבשים. משחק של שילובים נותן לכל סוג של קבב טעם שונה.
המרכיב הבסיסי לקבב הוא הבשר הטחון. ככל שהבשר יותר שומני כך התוצר הסופי יהיה טעים יותר ועסיסי יותר.
בשר טחון שניתן להשתמש בו שיהיה מספיק שומני הוא בשר צלעות הבקר הטחון. שילוב של תבלינים ייתן לו טעם חזק.
כמובן שניתן לעשות זאת על ידי שילובים של בשרים כמו צוואר בקר / כתף בקר בתיסוף שומן כבש.
ביקורת על קבב ביתי.