קבב ביתי

חצי שעה

קל

10

קבב קטוגני, מתאים ואהוב על כולם, מתאים למנגל ולבישול בייתי.

אחד המוצרים שנמצא כמעט בכל מנגל הוא הקבב. שילוב של בשר טחון עם תבלינים חיים ו/או ייבשים. משחק של שילובים נותן לכל סוג של קבב טעם שונה.

המרכיב הבסיסי לקבב הוא הבשר הטחון. ככל שהבשר יותר שומני כך התוצר הסופי יהיה טעים יותר ועסיסי יותר.

בשר טחון שניתן להשתמש בו שיהיה מספיק שומני הוא בשר צלעות הבקר הטחון. שילוב של תבלינים ייתן לו טעם חזק.

כמובן שניתן לעשות זאת על ידי שילובים של בשרים כמו צוואר בקר / כתף בקר בתיסוף שומן כבש.

רכיבים

  • 1 ק”ג בשר צלעות בקר שומני טחון מספר 2
  • צרור פטרוזיליה קצוצה ועשבי תיבול נוספים לפי העדפה אישית
  • תבלינים יבשים לפי טעם: מלח / פלפל שחור / אבקת שום/ זרעי כוסברה.

הוראות הכנה

  1. יש להניח את הבשר הטחון בקערה
  2. מתחילים בעיסוי הבשר. תהליך של עיסוי הבשר פותח את השומן של הבשר ובאמצעותו מייצר מצב של מעין דבק שיגרום לבשר לא להתפרק. יש לבצע זאת כ 5 דקות.
  3. להוסיף את הפטרוזיליה/ עשבי תיבול ותבלינים ולהמשיך בתהליך של עיסוי.
  4. יש לחלק את הבשר ל 10 חלקים שווים.
  5. לגלגל כל חלק לצורת עיגול שטוח / גליל מאורך. ניתן לשפד.
  6. להכניס לתנור על 180 מעלות / פלנצ’ה / נינג’ה גריל.
  7. להוציא על פי מידת עשייה רצויה.

ערכים תזונתיים למנה

274
קלוריות
17.5
חלבון
22.1
שומן
1
פחמימות נטו
Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
דינה סוריזון
אריה

קבב טעיםםם

טעים ביותר .. עסיסי
ממש הנאה לחיך
אחת המנות הטעימות הקלילות
נוהגת להכין לא מעט
טעים לי וקל לי (זה חשוב🥰)

7 חודשים ago

ביקורת על קבב ביתי.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

אסאדו

אסאדו, הנתח השומני המושלם ואחד החלקים המשביעים ביותר.

חומוס קטוגני

חומוס קטוגני, הכי קרוב לחומוס מקטניות ומתאים לניגוב ואכילה בכפית.

אמפנדס

כיסוני בצק עשויים בצק גבינות ובמילוי גבינה שניתן להכין מראש ולהקפיא.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות