לפעמים נוח לסגור ארוחה בכריך- לטיולים, לנסיעות או כשפשוט מתחשק.
בתזונה הקטוגנית יש מענה גם לצורך הזה של כריכים, יש לחמים, פיתות וגם לחמניות עשויים חומרי גלם עם מעט פחמימות וללא סוכרים.
הלחמניות במתכון זה עשירות בחלבונים ואפויות בשילוב של קמח שקדים וקמח קוקוס שמוסיף טעם מתקתק טבעי.
את הלחמניות ניתן לשמור במקפיא ועם החלמונים שנותרו אפשר להכין פסטה קיטוגנית או קרם ברולה.
הן מתפרקות ללא. כל דרך אחרת תשלב שינויים במשחקי היבשים והרטובים במתכון