לחמניות קטוגניות מושלמות

שעה

בינוני

8 מנות

מתכון ללחמניות מקמח שקדים וקוקוס, מתאימות לימים בחוץ או כשרוצים כריך...

לפעמים נוח לסגור ארוחה בכריך- לטיולים, לנסיעות או כשפשוט מתחשק.

בתזונה הקטוגנית יש מענה גם לצורך הזה של כריכים, יש לחמים, פיתות וגם לחמניות עשויים חומרי גלם עם מעט פחמימות וללא סוכרים.

הלחמניות במתכון זה עשירות בחלבונים ואפויות בשילוב של קמח שקדים וקמח קוקוס שמוסיף טעם מתקתק טבעי.

את הלחמניות ניתן לשמור במקפיא ועם החלמונים שנותרו אפשר להכין פסטה קיטוגנית או קרם ברולה.

רכיבים

  • 50 גרם קמח שקדים
  • 60 גרם קמח קוקוס
  • שתי כפות שטוחות של פסיליום
  • שתי כפיות שטוחות אבקה אפייה
  • שתי ביצים שלמות בטמפרטורת החדר (חשוב מאוד)
  • שישה חלבוני ביצה בטמפרטורה החדר (חשוב מאוד)
  • שמונה כפות מים
  • תבלינים

הוראות הכנה

  1. מכניסים לבלנדר את הקמחים, פסיליום ואבקת אפיה.
  2. ממליחים ומוסיפים תבלינים נוספים שאוהבים להוספת טעמים.
  3. מוסיפים הביצים השלמות אחת אחר שניה, להמתין שהביצה נספגה היטב.
  4. מכניסים את החלבונים אחד אחר השני תוך כדי המתנה לספיגה.
  5. מוסיפים מים כף אחר כף. יתכן ויספיק פחות מים, לשים לב שלא יוצא ממש בצק אלא בלילה סמיכה מאוד.
  6. ממתינים 20 דקות לאחר שהפסקנו את פעולת הבלנדר.
  7. מייצרים 8 כדורים (אפשר להיעזר בתבנית מאפינס) ומניחים בתבנית משומנת, ניתן להכניס לתוך הבצק גם זיתים, גבינה או עשבי תיבול.
  8. אופים על 180 מעלות למשך 40 דקות.

ערכים תזונתיים למנה

117.5
קלוריות
6.8
חלבון
5.35
שומן
3.9
פחמימות נטו
Average Rating: 5.0 out of 5 (1 votes)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
חנה
אריה

במקום פסיליום?

מה אפשר לשים במקום פסיליום?

9 חודשים ago

במקום פסיליום?

הן מתפרקות ללא. כל דרך אחרת תשלב שינויים במשחקי היבשים והרטובים במתכון

7 חודשים ago
מורן
אריה

לחמניה מעולה!

לחמניה ממש טעימה ושווה ממש מומלץ !

7 חודשים ago

ביקורת על לחמניות קטוגניות מושלמות.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

רולדת ספוג

רולדת ספוג הוא מתכון דל מאוד בפחמימות, ועדיין מתוק וחגיגי.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות