גלידה קטוגנית

שעה

בינוני

5

פינוק קל ומתוק של גלידה בסגנון איטלקי, רכה ומפנקת.

גלידת שמנת, עשויה כמו ג’לטו איטלקי, טעימה ורכה. פינוק אמיתי.

מתכון בסיסי לגלידת וניל, הכיף הגדול הוא שאפשר לגוון בלי סוף עם טעמים ותוספות.

רכיבים

  • 2 מכלי שמנת מתוקה 38%
  • 3 חלמונים
  • שליש כוס ממתיק אבקתי מסוג אלולוז
  • כף מחית וניל ללא סוכר או מקל וניל פרוס לאורכו.
  • גיוונים לטעם- תותים, טחינה, חמאת אגוז או שקד, שוט אספרסו, שברי עוגיות קטוגניות, שוקולד 90% מומס או שברים, אגוזים או שקדים.

הוראות הכנה

  1. בסיר מרתיחים מיכל שמנת עם תוכן של מקל וניל (או מחית) וממתיק. בזמן הבישול טורפים עם מטרפה ידנית כרבע שעה, רצוי להשגיח על התערובת שלא תגלוש.
  2. שמים את החלמונים בקערית ומוסיפים כמה כפות מהתערובת החמה להשוואת טמפרטורות, תוך ערבוב.
  3. מעבירים את תערובת החלמונים לסיר עם השמנת, מוסיפים מיכל שמנת נוסף וממשיכים לטרוף יחד 5 דקות נוספות.
  4. מוסיפים תוספות וגיוונים.
  5. מעבירים לכלי של מכונה הגלידה ומקפיאים ללילה.
  6. מפעילים לפי תוכנית “ג’לטו” ונהנים.

ערכים תזונתיים למנה

402
קלוריות
3.9
חלבון
40.9
שומן
3.2
פחמימות נטו

ביקורת על גלידה קטוגנית.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות