אמפנדס

45 דקות

בינוני

4

כיסוני בצק עשויים בצק גבינות ובמילוי גבינה שניתן להכין מראש ולהקפיא.

כיסוני בצק עשויים בצק גבינות, במילוי של גבינות או ירק. משביעים מאוד, וטעימים.

פתרון מעולה כשרוצים לארוז אוכל לנסיעה וניתן להכין אותם מראש, להקפיא ולחמם מידת הצורך.

רכיבים

להכנת הבצק

  • 100 גרם גבינת צ’דר מגורדת 
  • 50 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 2 כפות שמנת 38% (עם עדיפות לטרה / שופרסל)
  • 150 גרם קמח שקדים
  • 1 ביצה L

למילוי גבינות

  • 120 גרם של גבינה מגורדת או קומבינציה ביניהם כגון מוצרלה 22%, גבינה בולגרית 24%, צ’דר, גאודה, פרמזן
  • תבלינים

למילוי טונה

  • 112 גרם טונה מסוננת במים (קופסא שלמה)
  • תבלינים
  • 2 כפות מחית עגבניות דלת פחמימה
  • פלפל חריף טחון (לא חובה)
  • טיפות לימון (לא חובה)

למילוי בשר (לא כשר)

  • 120 גרם בשר צלעות בקר מספר 2 טחון
  • תבלינים

הוראות הכנה

אופן ההכנה

  • להמיס במיקרוגל את הצ’דר, מוצרלה והשמנת 38% למשך כ 2 דקות עד שיהיה מרקם נוזלי – לעצור על 30 שניות ולערבב
  • להוסיף 120 גרם קמח שקדים ולערבב היטב עד לקבלת בצק.
  • להוסיף ביצה אחת מקושקשת ולערבב לתוך הבצק.
  • להוסיף 30 גרם קמח שקדים ולערבב עד קבלת בצק. הבצק דביק ואפשר למרוח מעט שמן זית על הידיים ללישה קלה יותר.
  • באמצעות מערוך יש לפתוח את הבצק בין שני דפי אפיה משומנים למלבן.
  • לקרוץ עיגולים מהבצק באמצעות כוס או רינג.
  • להכניס את המילוי ולקפל ל 2 – להדק בקצוות ולעבור עם מזלג לסימוני שינים.
  • לאפות על 170 מעלות כ 20 דקות.

 

מילוי גבינות

  • לערבב בקערה את הגבינות ואת התבלינים

 

מילוי טונה

  • לערבב בקערה היטב את כל המרכיבים

 

מילוי בשר

  • במחבת להקפיץ את הבשר הטחון ללא שמן (הבשר מספיק שומני). במידת הצורך אפשר מעט ספריי שמן זית.
  • להוסיף תבלינים
  • להוריד מהאש כאשר הבשר מוכן (לא עשוי יתר על המידה)
  • לסנן את הנוזלים

 

הערכים התזונתיים עם 120 גרם מוצרלה 22%

ערכים תזונתיים למנה

507
קלוריות
24.7
חלבון
42.3
שומן
5.6
פחמימות נטו

ביקורת על אמפנדס.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

קבב ביתי

קבב קטוגני, מתאים ואהוב על כולם, מתאים למנגל ולבישול בייתי.

סלט חלומי

סלט מוקפץ, חורפי ומנחם. כייפי לאירוח אבל גם ליומיום.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות