סטייק אנטריקוט

רבע שעה

קל

1

הכי קל והכי קטוגני. כך תכינו בבית את הסטייק המושלם.

הכי קל והכי קטוגני. הסטייק המושלם.

נבחר בנתח אנטריקוט, עשיר בשומן וטרי, בעדיפות לנתח עגלה בחירה. נבקש מהקצב שיפרוס אותו לעובי של כ- 2 ס”מ.שיתן לנו כ 300-400 גרם.

חשוב לשים לב שסטייק אנטריקוט לא דורש שומן חיצוני אך מי שמכין אותו על מחבת פסים רצוי מעט שמן למחבת.

דרך הקלה ביותר להכנתו היא על ידי נינג’ה גריל. שיטות ההכנה מגוונות אך אני מעדיף להכין אוטו במצב הכנה מדיום.

רכיבים

  • 400 גרם סטייק אנטריקוט
  • תבלינים (מלח, פלפל) באמת שאין צורך ביותר.

הוראות הכנה

הכנה בנינג’ה

להעביר את הנינגה גריל למצב גריל high למשך 10 דקות.
ברגע שהמכשיר מוכן לשים את הנתח בפנים. לאחר 6 דקות אפשר להחליף צד.

 

מחבת פסים

  • לחמם את המחבת על אש גבוהה.
  • לשמן קלות את המחבת.
  • להניח את הסטייק ולתבל.
  • לאחר 5 דקות להחליף צד ולתבל שוב על הצד העליון.
  • להוריד מהרש ברגע שהבשר מוכן על פי מידת ההכנה האהובה עליכם.

ערכים תזונתיים למנה

1074
קלוריות
70
חלבון
88.3
שומן

ביקורת על סטייק אנטריקוט.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

סלט חלומי

סלט מוקפץ, חורפי ומנחם. כייפי לאירוח אבל גם ליומיום.

אסאדו

אסאדו, הנתח השומני המושלם ואחד החלקים המשביעים ביותר.

שווארמה פרגית

קל וכייפי ולהכין לכל המשפחה שווארמה בבית מפרוסות פרגית מתובלות ואפויות.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות