לחמנייה קטוגנית במיקרו הוא מתכון מהיר להכנה. הלחמניות במיקרו יוצאות רכות.
יש מגוון רחב של מתכונים בנושא הזה אך לפעמים בשימוש של ביצה עם קמח שקדים או חמאת שקדים או טחינה יוצאת הלחמנייה מהמיקרו עם ניחוח שלא כולם אוהבים.
המתכון הבא נועד לפתור את הבעיה הזאת. הריח יוצא ניטרלי, מרקם טעים.
3.5 דקות של עבודה ויוצא מושלם. אפשר להשתמש כבסיס לטוסט או כריך לדרך.
ניתן להחליף את הקוטג’ בשמנת חמוצה 27% או יוגורט יווני 10%.
ביקורת על לחמנייה קטוגנית במיקרו.