לחמנייה קטוגנית במיקרו

3.5

קל

1

לחמנייה קטוגנית במיקרו ללא ריח לוואי, רכה, מהירת הכנה. 3.5 דקות של עבודה ויש לכם לחמנייה מושלמת
לחמנייה קטוגנית למיקרו

לחמנייה קטוגנית במיקרו הוא מתכון מהיר להכנה. הלחמניות במיקרו יוצאות רכות.

יש מגוון רחב של מתכונים בנושא הזה אך לפעמים בשימוש של ביצה עם קמח שקדים או חמאת שקדים או טחינה יוצאת הלחמנייה מהמיקרו עם ניחוח שלא כולם אוהבים.

המתכון הבא נועד לפתור את הבעיה הזאת. הריח יוצא ניטרלי, מרקם טעים.

3.5 דקות של עבודה ויוצא מושלם. אפשר להשתמש כבסיס לטוסט או כריך לדרך.

ניתן להחליף את הקוטג’ בשמנת חמוצה 27% או יוגורט יווני 10%.

רכיבים

  • 2 כפות שטוחות קמח שקדים
  • כף שטוחה של קמח קוקוס
  • כפית שטוחה של אבקת אפיה.
  • קורטוב מלח.
  • 1 ביצה L
  • כף שטוחה של קוטג’ 12%

הוראות הכנה

  1. יש לקחת קערה עמוקה של מרק.
  2. להכניס פנימה את כל המרכיבים היבשים ולערבב.
  3. להוסיף את הביצה והקוטג’.
  4. לערבב היטב.
  5. להכניס למיקרוגל ל דקה וחצי עד 2 דקות וחצי. מפסיקים כאשר הבלילה יציבה ולא רטובה.
  6. לחכות 5 דקות ולהוציא את הלחמנייה מהקערה.

ערכים תזונתיים למנה

264
קלוריות
14
חלבון
18.3
שומן
6.5
פחמימות נטו

ביקורת על לחמנייה קטוגנית במיקרו.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

עוד מתכונים:

קבב ביתי

קבב קטוגני, מתאים ואהוב על כולם, מתאים למנגל ולבישול בייתי.

פקאן מסוכר

פקאן מסוכר

פקאן מסוכר מותאם לתזונה קטוגנית, דלת פחמימה ולסוכרתיים. כמה דקות עבודה והכל מוכן וטעים. רק לא להתמכר ולאכול הכל.

כדורי גבינה

כדורי גבינה קלילים, כייפים לאירוח ולחגים. ניתנים לטיגון וגם לאפיה.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות