השינוי של סיגלית אביראש

שינוי תזונתי הוא לא רק מספר. זה השינוי של סיגלית בעקבות התזונה הקטוגנית.

קבלו את כוכבת השבוע – סיגלית.

אז סיגלית גרה בלוס אנג’לס והגיע אליי דרך מספר לקוחות שלי שגרים בלוס אנג’לס. לסיגלית היה רצון להרזות והיא שמעה על התונה הקטוגנית אבל לא ממש חשבה שהיא מסוגלת להיכנס לתזונה. היה את הפחד מהוויתורים – הפחד על ההרגל.

סיימנו את הפגישה וגם בסוף הפגישה היתה לסיגלית התלבטות על איך אפשר לעשות את זה אבל היא החילטה להיכנס לזה.

אז התאמתי לך תפריט למוצרים שיש לה, ליווי בלי ויתורים. מכאן התחילה סיגלית תהליך של שלושה וחצי חודשים של תזונה קטוגנית שכללו גם נסיעות לחו”ל (ועל הדרך מעקבים שלי אל הסטוריז שלה לבדוק שהיא בסדר ולא “מכעיסה” אותי…

אז 3.5 וחצי חודשים שבהם סיגלית אמרה שלום ל 15 קילו ולהרבה בגדים בארון. 

מכאן ממשיכים לשימור על התזונה ועל הגזרה.

המילים של סיגלית:

” שנים שאני שמעתי אורך חיים קיטו

ותמיד פחדתי מזה 

איך אפשר לא לאכול פחמימות וסוכרים הרי גדלנו על זה

התחלתי לתת לזה צאנס כמו בכל דיאטה (וניסתי מלא שנים על גבי שנים)

עליות וירידות 

החלטתי לתת לזה צאנס וקבעתי עם אריה פגישה ב-10 במאי התחלתי ועד היום לא זייפתי כמעט בכלל כמובן בהדרכת אריה שלא ויתר לי הקשיב ,דאג לי,ועקב שבוע אחרי שבוע!

ירידה של 15קילו (33 פאונד), החלפת מלתחה ואנרגיות מטורפות

תודה לאריה על הדרך, על ההצלחה ובמיוחד על השמירה 🙏

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

באותו העניין:

אכילה רגשית ופחד מהצלחה: כשמתוק הופך למר

אכילה רגשית ופחד מהצלחה: כשמתוק הופך למר

הצלחה. מילה שטעונה במשמעות חיובית, מטרה שאנו שואפים אליה, חלום שרוצים להגשים. ובכל זאת, עבור רבים, ההצלחה טומנת בחובה לא רק שמחה וסיפוק, אלא גם פחד משתק. פחד מהצלחה הוא תופעה פסיכולוגית מורכבת, המונעת מאנשים להתקדם, לממש את הפוטנציאל שלהם ולעיתים אף לחבל באופן לא מודע בהישגיהם.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות