תזונה לאנשי עסקים

תזונה לאנשי עסקים צורכת התאמה מסוימת עקב אורח חיים אינטנסיבי יותר. איך עושים שינוי? בכתבה.
תזונה לאשי עסקים

אנשי עסקים מתקשים לא מעט בתהליכים תזונתיים. מרבית הזמן עקב חוסר יכולת לבחור אוכל נדרש ועמידה בכמויות. אנשי העסקים המתקשים ביותר אנשים הנמצאים בתפקידים יותר בכירים כגון מנכ”לים, מנהלים בכירים, ראשי צוותים, אנשי שטח ועוד. המשותף להם הוא אורח החיים אינטנסיבי, הרבה פגישות, אכילה בחוץ ועוד. תזונה לאנשי עסקים – בעיתית? תזונה לאנשי עסקים דל פחמימה קטוגני יכולה להיות פיתרון.

הרבה אנשי עסקים ירצו לקנות אוכל, משלוחי אוכל ופחות סומכים על אוכל מוכן מהבית. חוסר זמן ואף רצון של התארגנות עם אוכל מקשה עליהם לא מעט את התהליך.

אנשי עסקים חושבים שהאתגר קשה יותר בתוך תזונה קטוגנית ואף בתזונה דלת פחמימה. האמנם? – תתפלאו אבל לא. האם אני יכול להתמודד עם תזונה? חלק מאנשי העסקים יגידו לא. (לפחות בתפיסה שלהם). אנשי עסקים מגיעים הביתה לאחר יום עבודה ארוך. יום שהם לא אכלו (או אכלו מעט). בשלב זה חווים חלקם מצב של אכילה בכמויות גדולות. כמות האוכל והמגוון לא תואם לצורך שלהם. התסכול גובר. חוסר האמונה גדל.

אז האם יש פתרון? אז אכן כן.

מה עושים ואיך מתנהלים? השלב הראשון הוא הבנה שכדי להצליח בתהליך תזונתי מכל סוג שהוא יש צורך בביצוע שינוי. איך נוכל לבצע שינוי? צריכה להיות מחשבה שקיים צורך לשינוי וכן הבנה שנדרש שינוי.

כמה פעמים יש לכם זמן לאכול במהלך היום? אם אין מגבלה בכמות הפעמים שאפשר לאכול – אין בעיה בבחירה תזונתית. אם יש לכם מגבלה שהיא 1-2 פעמים אז תזונה דלת פחמימה / קטוגנית תהיה פתרון טוב לכך.

האם אתם יכולים להסתדר בארוחות עם בשר / דגים? אם כן אין מגבלה בבחירה תזונתית. בעולם של דל פחמימה או קטוגני אנחנו נוריד מהתפריט רטבים וסוכר. לכן נגדיר שאנחנו סוכרתיים ורגישים לגלוטן.

האם אתם יושבים בבתי קפה? אין בעיה להסתדר עם שתיה. בתזונה דלת פחמימה או קטוגנית נוריד את החלב הרגיל בשתייה. במקום זאת נעבור לשתייה של חלב סויה ללא סוכר / חלב שקדים ללא סוכר / שמנת 38%. בתזונה דלת פחמימה אפשר מעט להתפשר במקרה צורך.

אז איפה השינוי?

  1. במבנה הצלחת. כל תזונה בעלת אני מאמין שלה. בתזונת דלת פחמימה נפחית באופן משמעותי את כמות הפחמימות בצלחת כאשר בתזונה קטוגנית נוותר על פחמימות לחלוטין. נוכל לאכול בשר + סלט.
  2. בחשיבה על בין ארוחות – ככל שנפחית את כמות הפעמים שנאכל נוכל להפחית את הפרשת האינסולין. הפחתה זו מאפשרת בתזונה קטוגנית לעבור למצב של שריפת שומנים. הימנעות מנשנושים היא חשובה בתהליך תזונתי.
  3. נשנה את התפיסה שאם נשב בבית קפה. לא נהיה חייבים לאכול תמיד גם אם אלו שיושבים איתנו אוכלים. אפשר לשתות. תפיסה של צורך לאוכל במהלך פגישה היא תפיסה שגויה. הסיבה שהיא קיימת מגיעה רק בעקבות פרדיגמות חברתיות. לא כל פרדיגמה תהיה צודקת.
  4. כמו בעסקים – אם עסק יהיה במצב של סטטוס קוו ובמקביל לכך העסק רוצה להתפתח – הדבר מחייב שינויים ואף ויתורים שלפעמים במבט ראשוני נראים קשים אבל יש מאחורי זה מחשבה כך גם הדבר בתזונה.

אם אתם לא סגורים איך לעשות זאת – אפשר לקבל ייעוץ, הכוונה וליווי אישי כדי להצליח להתחבר לדרך הנכונה.

לפרטים על ליווי אישי לתזונה לאנשי עסקים דל פחמימה קטוגני מוזמנים לקרוא כאן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

באותו העניין:

אכילה רגשית ופחד מהצלחה: כשמתוק הופך למר

אכילה רגשית ופחד מהצלחה: כשמתוק הופך למר

הצלחה. מילה שטעונה במשמעות חיובית, מטרה שאנו שואפים אליה, חלום שרוצים להגשים. ובכל זאת, עבור רבים, ההצלחה טומנת בחובה לא רק שמחה וסיפוק, אלא גם פחד משתק. פחד מהצלחה הוא תופעה פסיכולוגית מורכבת, המונעת מאנשים להתקדם, לממש את הפוטנציאל שלהם ולעיתים אף לחבל באופן לא מודע בהישגיהם.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות