הסדנה החדשה לתזונה קטוגנית ודלת פחמימה – כלים וידע

סדנא מעשית בהנחיה וליווי של אריה הרשקו, שנותנת את הכלים המדויקים ביותר לתזונה הקטוגנית.
סדנה לתזונה קטוגנית ודלת פחמימה

הסדנה החדשה לתזונה קטוגנית ודלת פחמימה – סדנא מעשית בהנחיה וליווי של אריה הרשקו, שנותנת את הכלים המדויקים ביותר לתזונה הקטוגנית ודלת פחמימה.

המחזור החדש יפתח ב 22/01/2024

בסדנה החדשה אני נותן יותר ידע וכלים פרקטים להבנת התזונה הקטוגנית ודלת פחמימה ומאפשר כניסה לתזונה בצורה קלה יותר. החל מהבנת הצלחות, הבנת המרכיבים שנכנסים לצלחת, להבין יותר את שלבי הכניסה ומניעת פחד הכניסה לתזונה. את הדרך נעבור יחד.

אז למי שעוד לא מכיר התזונה הקטוגנית משנה את חוקי התזונה ומאפשרת לנו לאכול מאכלים כמו סטייק אנטריקוט, המבורגרים, סלמון, גבינות מוצרלה, גאודה, חלומי, גבינות שמנת, פיצות קטוגניות, לחמניות קטוגניות ולהיות בריאים יותר, שבעים יותר ולהרזות. 

הסדנא תיתן לכם את הכלים על איך מתחילים את התזונה, איך אוכלים נכון בתזונה, איך מבטיחים שלא יהיו חוסרים תזונתיים, איך משלבים ספורט, איך מסתדרים עם התזונה במסעדות, בעבודה וטיולים ועד נושאים מגוונים.

למי מיועדת הסדנה?

  • אנשים שרוצים להכיר את התזונה הקטוגנית ודלת הפחמימה.
  • אנשים המעוניינים לשפר את ההבנה ולשפר את התוצאות.
  • אנשים שתקועים במשקל.
  • אנשים שמחפשים שיפור בריאותי – סוכרתיים, בעלי לחץ דם גבוה, כבד שומני, שומנים בדם. אנשים עם מחלות אוטואימוניות שרוצים להקל על תסמינים.

מבנה הסדנה

  • 15 מפגשים זום און ליין.
  • כל מפגש ימשך כשעה – שעה ורבע.
  • כל מפגש יסתיים רק אחרי שנענו כלל שאלות המשתתפים.
  • הקלטות של כל מפגש לצפייה חוזרת.

מה מקבלים בסדנה?

  • במקביל לסדנה ישנה תמיכה באמצעות קבוצת ליווי סגורה למשתתפים הפתוחה לשאילת שאלות.
  • ליווי מנטורים – לכל לקוח שיבחר בכך יוצמד מנטור למענה על שאלות ותמיכה וסיוע בצלחות.
  • רעיונות לארוחות באמצעות מתכונים לבחירה.
  • רשימת מזונות מותרים.
  • הסברים כתובים ומצגות.
  • הקלטות של כלל המפגשים.
  • מעקבים שבועיים באמצעות דיווחים.

עלות הסדנא – 1090₪.

סיליבוס

מפגש 01# 

אסקור את עולם התזונה. אשווה בין תזונה דלת שומנים לדלת פחמימה. אסביר על תתי סגנונות התזונה. אסביר איך מתחילים את התזונה הדלת פחמימה וקטוגנית. אנחה מאילו מזונות נמנעים?

מפגש 02# 

הסבר על התזונה הקטוגנית ודלת פחמימה – חוקים, היבט בריאותי, התאמה של תזונה, חוקי אבות המזון.

מפגש 03# 

חוקי התזונה הקטוגנית ודלת פחמימה – מבנה ארוחות, שעות ארוחה, כמויות, ערכי מקרו. הסבר על שפעת קטוגנית וקיטוזיס.

מפגש 04# 

השוואה בין סגנונות התזונה הקטוגנית. היבטים וגישות.

מפגש 05# 

דיוקים בתזונה – ערכי מקרו ולמה? אכילה מחוץ לבית, משמעות הקינוחים בתזונה.  

מפגש 06# 

אבות המזון – חלבונים, שומנים ופחמימה. מה התפקידים שלהם, מה המקורות שלהם

מפגש 07# 

צלחת קטוגנית ודלת פחמימה – אסביר על תכונות מזון. אנחה איך בונים צלחת טובה יותר. מנגנון השובע.

מפגש 08# 

חלון אכילה בתזונה קטוגנית ודלת פחמימה. מה זה צום לסירוגין. איך צום משפיע על הגוף. אוטופגיה.

מפגש 09#

קריאת תוויות מזון – איך יודעים מה לבחור והאם מוצר תואם לתזונה.

מפגש 10#

מבוא לאכילה רגשית – פגישה ארוכה מהרגיל.

מפגש 11#

בריאות בתזונה קטוגנית – אם התזונה בריאה. איך ההשפעה על כולסטרול, טריגליצרידים, סכרת, גאוט ועוד מחלות. סקירה והתאמת תזונה למצבים שונים.

מפגש 12#

בריאות בתזונה הקטוגנית – חלק 2 – מינרלים, ויטמינים, חומצות אמינו.

מפגש 13# 

איך משפרים חילוף חומרים?

מפגש 14# 

אימונים – אימוני אירובי, אימוני כח, אימונים משולבים. איך אימונים מתחברים לתזונה קטוגנית ודלת פחמימה. אם אימונים נדרשים?

מפגש 15# 

טעויות נפוצות בתהליך ההרזיה והתמודדות.

משך כל פגישה שעה עד שעה ורבע מלבד הפגישה העשירית.


הרשמה לסדנא

22 תגובות

  1. היי, האם תזונה קטוגנית מתאימה גם לנשים בתהליכי פוריות? הקפאת ביציות? כניסה להריון? במהלך ההריון עצמו?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שיתוף:

באותו העניין:

אכילה רגשית ופחד מהצלחה: כשמתוק הופך למר

אכילה רגשית ופחד מהצלחה: כשמתוק הופך למר

הצלחה. מילה שטעונה במשמעות חיובית, מטרה שאנו שואפים אליה, חלום שרוצים להגשים. ובכל זאת, עבור רבים, ההצלחה טומנת בחובה לא רק שמחה וסיפוק, אלא גם פחד משתק. פחד מהצלחה הוא תופעה פסיכולוגית מורכבת, המונעת מאנשים להתקדם, לממש את הפוטנציאל שלהם ולעיתים אף לחבל באופן לא מודע בהישגיהם.

מעניין אותי להצטרף שלח לי פרטים

נגישות